Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που προκλήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο από το control του Big Brother, έβαλε σε μπελάδες το κανάλι του ΣΚΑΪ. Μία ημέρα μετά τη διαρροή του βίντεο που εμφάνιζε τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα να κάνουν σεξ στο σπίτι του reality, το θέμα σχολιάστηκε αρνητικά και από το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Συγκεκριμένα, το βίντεο που είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, αποτελεί προσωπικές στιγμές των παικτών και έχουν καταγραφεί από άνθρωπο που βρισκόταν στο «σκοτεινό δωμάτιο» της παραγωγής.

Το επίμαχο βίντεο διέρρευσε στο twitter και σε αυτό ακούγονται και ειρωνικά σχόλια για το ζευγάρι που επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, ενώ καταγράφεται εν αγνοία του. Οι χρήστες του twitter κατέκριναν τον ΣΚΑΪ για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο και ζητούσαν άμεσα από τον σταθμό να πάρει θέση για το περιστατικό.

Άμεσα το νομικό τμήμα του σταθμού ανέλαβε το θέμα ώστε να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το επαίσχυντο περιστατικό και ακολούθησε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Τα αρνητικά σχόλια από τους «Ράδιο Αρβύλα»

Με τον ΣΚΑΪ για το ροζ βίντεο των παικτών του Big Brother, τα έβαλε και ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» της Τετάρτης (24/11). Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, κατακεραύνωσε το control room του γνωστού reality για τη διαρροή το βίντεο στο internet. Ο Αντώνης Κανάκης πριν προβάλει το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως είναι από αυτά τα οποία δεν ξέρει πώς να τα «διασκεδάσει», ώστε να βρει τη χιουμοριστική τους πλευρά και να τη δείξει στους τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ και βλέπουν τα παιδιά να κάνουν σεξ, αλλά το καταγράφουν και το διαρρέουν και στο διαδίκτυο». Αμέσως μετά έπαιξε» το επίμαχο βίντεο στο οποίο άνθρωποι της παραγωγής στο σκοτεινό control room του Big Brother παρακολουθούν στις οθόνες τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα να κάνουν σεξ, να σχολιάζουν και να γελούν εις βάρος τους.

Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης είπε μεταξύ άλλων: «Μπράβο στο κανάλι. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι πως δεν το παρακολουθεί κανείς και μπράβο στους τηλεθεατές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA