Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βρετανική τηλεόραση στα καλύτερά της. Βλέπετε, αυτό που συνέβη live στο πλατό της διάσημης εκπομπής «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV πριν μερικές ημέρες (18/11), ήταν άνευ προηγουμένου. Κι αυτό γιατί στον καναπέ των καλεσμένων κάθισε ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζόνα Φάλκον, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει το «μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι 13 προσωπικές ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν οι υποψήφιοι παίκτες

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι γνωστή για τις ξεχωριστές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, που προβάλλει. Έτσι, οι παρουσιαστές της, Φίλιπ Σκόφιλντ και Τζόζι Γκίμπσον, αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς ζει ένας άνθρωπος με μόριο που φτάνει τα 34 εκατοστά (σε στύση). «Το να έχεις το έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο μπορεί να αποτελεί φαντασίωση πολλών, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που αντιμετωπίζεις», σύμφωνα με τον Φάλκον.

«Για κάποιον λόγο, το να έχω ένα τέτοιο μέγεθος μέσα στο παντελόνι μου σημαίνει ότι είμαι κακός, εγωιστής, πορνοστάρ ή χαζός για αρκετούς εκεί έξω», υπογραμμίζει. Η στιγμή που σόκαρε τη βρετανική τηλεόραση, βέβαια, ήρθε λίγο αργότερα, όταν οι παρουσιαστές του «This Morning» άρχισαν να φέρνουν διάφορα αντικείμενα στο πλατό (από μια μελιτζάνα μέχρι ένα κυλινδρικό κουτί), ρωτώντας τον Τζόνα, αν το μόριο του μοιάζει με αυτά σε μέγεθος.

Τότε ο καλεσμένος έψαξε στο κινητό του, βρήκε μία φωτογραφία του και την έδειξε στους παρουσιαστές, που έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Αυτό είναι μόνο για εσάς, για να μη χρειάζεται να το φαντάζεστε, πώς μοιάζει». 

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Φάλκον ομολόγησε πως «έχω κουραστεί με τους ανθρώπους που θέλουν να το μετρήσω μπροστά τους. Το έχω κάνει πάνω από 10.000 φορές. Μια φορά είχα πρόβλημα και στο αεροδρόμιο. Με σταμάτησαν και με ρώτησαν τι είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA