Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪΣίσσυ Καλλίνη. Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης (30/11), ενώ στη συνέχεια μίλησε και μέσω κάμερας με την δημοσιογράφο του καναλιού. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο»

«Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη. Την τελευταία μου δόση την έκανα τον Αύγουστο και μου φάνηκε περίεργο που νόσησα γιατί ήταν και μικρό το χρονικό διάστημα από την τελευταία μου δόση. Eχω χάσει την όσφρηση και τη γεύση μου, είναι πολύ ενοχλητικό αλλά μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να μου συμβεί είμαι ευγνώμων. Είμαι στην τρίτη μέρα τώρα, είναι δυο μέρες που το γνωρίζω.

Είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί είμαι μαμά δυο παιδιών και μας αρέσει να παίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να φιλιόμαστε και πρέπει να μπω σε μια διαδικασία να τους εξηγήσω, ευτυχώς έχουν πάρα πολλή κατανόηση, ότι νόσησα από κορονοϊό, ήξεραν τι είναι, τους είχα μιλήσει. Νόσησα οπότε είμαστε στο σπίτι, εγώ διπλή μάσκα, απολυμαίνω τα πάντα, φοράω γάντια. Μόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορώ να είμαι χωρίς μάσκα και μετά απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες και μετά απομονώνομαι στα δωμάτια», σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Καλλίνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA