Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από 11 χρόνια απουσίας ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργος Αλκαίος, επιστρέφει στο «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (4/12) στις 22:00 σε μια ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου

Διαβάστε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: «Με στάμπαρε πολύ - Μετά το "Αν πας με άλλη" δε μου έδινε κανείς τραγούδια»

Ο αγαπημένος Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική σκηνή, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα σε μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Mega όπου θα τραγουδήσει στη σκηνή όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα».

Ο Γιώργος Αλκαίος ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και έχει στο ενεργητικό του πέντε πλατινένιους και εννέα χρυσούς δίσκους.

To 2010 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Ώπα», ξεσηκώνοντας την Ευρώπη και κερδίζοντας την 8η θέση στο μεγάλο τελικό στις 29 Μαΐου 2010, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι της ψηφοφορίας το τραγούδι βρισκόταν στην πρώτη τριάδα.

Στο πλευρό του στο «Σπίτι με το Mega» θα έχει αγαπημένους του φίλους, όπως τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Άκη Δείξιμο με τους οποίους μοιράζεται την κοινή τους αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς στους τηλεθεατές μία μουσική συνάντηση γεμάτη κέφι και μοναδικά ντουέτα. Δίπλα τους θα βρεθούν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος και του βιολιού Νίκος Χατζόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA