Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega το Σάββατο (4/12) ήταν ο Βασίλης Καλλίδης και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καραβάτου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της αφού και η ίδια έχασε πρόσφατα τη μητέρα της. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στο MEGA η παρουσιάστρια - Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της

Με αφορμή την απώλειά της, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο post στο Instagram που είχε κάνει για τη μητέρα της τότε, σχολιάζοντας μάλιστα, το πόσο έχουν μπει τα social media στη ζωή μας με τους ανθρώπους να νιώθουν την ανάγκη να μοιράζονται ακόμα και τέτοια γεγονότα μέσω αυτών: 

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι "όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι, αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει". Δε θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA