Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τέσσερις σεζόν η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη παρουσίαζε στην ΕΡΤ την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε "ναι"», όμως, η δημόσια τηλεόραση δεν έδωσε φέτος το πράσινο φως για πέμπτη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Δραγούμη: «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, φορούσα εσώρουχο και είχε βάλει κάμερα πίσω μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (5/12), η Ναταλία Δραγούμη δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είχαν συνεχίσει για άλλη μια χρονιά. 

«Τον Ιούλιο μάθαμε αν θα συνεχιστεί. Ήθελα να συνεχίσουμε. Κάθε χρόνο υπήρχε η αμφιβολία αν θα συνεχίζουμε. Αλλά θα ήθελα μία χρονιά ακόμα. Κάναμε διψήφια νούμερα και τότε έτυχε να σταματήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να υπάρχει ένα κενό στις μουσικές εκπομπές». 

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ανά τα χρόνια πολλοί ηθοποιοί έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην παρουσίαση άλλοτε με επιτυχία άλλοτε όχι, η Ναταλία Δραγούμη επεσήμανε πως η παρουσίαση δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της.

«Πολλές φορές οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές χωρίς να τους πάει καλά αυτό που κάνουν. Έχουν κι άλλες προτάσεις και σιγά σιγά φεύγουν από τη μυθοπλασία. Εγώ δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA