Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του «MasterChef» όπου μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, αλλά ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες με τους κριτές να εκτιμούν τα πιάτα. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μπέη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του MasterChef - Γιατί μπήκε στο χειρουργείο 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day», η Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε πως έκανε δύο πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη, αλλά δεν πέτυχαν με αποτέλεσμα να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο. 

«Έχω χάσει τουλάχιστον επτά κιλά, έχω αδυνατίσει αρκετά, γιατί δούλευα πολύ, αλλά και γιατί έκανα δύο επεμβάσεις στη μύτη λόγω διαφράγματος. Δεν ντρέπομαι να το λέω! Το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε και με ταλαιπώρησε πάρα πολύ όλο αυτό».

Δεν έκρυψε πως ακόμα και τώρα δυσκολεύεται στην ομιλία:

«Το πρώτο χειρουργείο το έκανα το Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε, ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ειδικά από το ένα ρουθούνι και αυτό με ζόριζε. Μπήκα ξανά μετά από τρεις μήνες για να ξανακάνω το χειρουργείο, ενώ κανονικά είναι λάθος, όπως λένε οι γιατροί. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να ξανακάνεις το χειρουργείο, όμως, ήμουν σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που μιλάω, ζορίζομαι». 

«Θέλω απλά να βρω την υγειά μου. Το περασμένο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπαν ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δε φιλτράρεται σωστά ο αέρας, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές, κορτιζόνες, επίσης, με πιάνουν κρίσεις πανικού. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην κάμερα, αλλά έχω λακουβάκια» 

Μάλιστα, η Ασημίνα Ουστάλλι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά όχι για τα λεφτά, αλλά επειδή ο γιατρός της υποστηρίζει ότι της έκανε καλή δουλειά και δεν της δίνει πίσω τα χρήματα, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει τα χρήματα από τη δουλειά της, ώστε να μπορέσει να ξαναμπεί στη διαδικασία του χειρουργείου αν και όπως είπε χαρακτηριστικά, «έχω χάσει και λίγο την εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA