Μενού
  • Α-
  • Α+

Η χαρά της Μαργαρίτας που έχει πάλι κοντά της τον Αλέξη μετά το εξιτήριό του από την κλινική, θα μετατραπεί σε αγωνία όταν θα μάθει για τη συνάντησή του με τη Μυρτάλη από την ίδια στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς».

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Βασιλική και Φίλιππος μαθαίνουν το φύλο του μωρού

Όταν η Μαργαρίτα θα απαιτήσει από τον Αλέξη να μην της ξαναμιλήσει ποτέ και να κάνει ότι δεν την ξέρει ακόμα και αν πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο γιατί αλλιώς κινδυνεύει να ξαναγυρίσει στην κλινική, τότε εκείνος θα της ρίξει στάχτη στα μάτια λέγοντάς της πως υπάρχει μια άλλη στη ζωή του και έχει ξεπεράσει τη Μυρτάλη.

Η Μαργαρίτα θα είναι αρχικά επιφυλακτική, αλλά ο Αλέξης δείχνει να την πείθει τελικά παρά το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεπεράσει τη Μυρτάλη. Ίσα ίσα εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί της και στα επόμενα επεισόδια θα φτάσει στο σημείο να της επιτεθεί όταν θα την πετύχει τυχαία στα στενά της Μάνης. 

Θα αποπειραθεί να της εξομολογηθεί τον έρωτά του, αλλά εκείνη θα αρχίσει να τρέχει να ξεφύγει για να τον αποφύγει, κάτι που θα τον εξοργίσει και θα την απειλήσει πως εάν δεν ενδώσει και δεν την κάνει δικιά του, τότε δε θα επιτρέψει να την έχει κανένας άλλος και θα τη σκοτώσει.

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA