Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για ένα στιγμιότυπο στο ριάλιτι «Φάρμα», παρόλο που εκμπέμπουν από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.«Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και έκανε την συμπαίκτρια του να κλάψει αλλά και το twitter να αντιδράσει. Στην συνέχεια, ο ηθοποιός έπεσε στα γόνατα για να ζητήσει συγγνώμη από την Αναστασία όμως το κακό είχε γίνει αφού η παίκτρια δεν ήθελε να ακούσει κάτι. Οι «Ράδιο Αρβύλα» έδειξαν την απογοήτευσή τους για το αμήχανο περιστατικό. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αντιδράσεις στο Twitter για το σχόλιο του Σταμάτη Γαρδέλη

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της «Φάρμας» ο Αντώνης Κανάκης φανερά ενοχλημένος ανέφερε: «Ο καθένας ό,τι κατεβάζει η κούτρα του και η καζάνα λέει, κλαίει το κοριτσάκι και όλο αυτό βγαίνει στην τηλεόραση. Στη ψυχαγωγική τηλεόραση. Η ψυχαγωγική τηλεόραση σε αυτή τη χώρα έχει παράδοση να εκπέμπει τέτοιου είδους ανοησίες. Όσο και να λέμε ότι ωριμάζουν τα πράγματα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA