Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέφτηκαν το σπίτι του GNTM 4 για να δώσουν συμβουλές στα μοντέλα τα οποία αξιολογήθηκαν κι είχαν μια ευκαιρία να δουν καλύτερα τις δυνατότητες που έχουν.

Για την δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρθηκαν σε ένα επιβλητικό πύργο στην Μάνη για ένα διπλό σετ φωτογράφησης από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη. Το concept συνδύαζε μόδα, προσωπικά βιώματα, έκφραση και μοντελική εμπειρία. Τα μειονεκτήματα έπαψαν να ισχύουν, όμως ο Κωνσταντίνος ως ο νικητής της τελευταίας φωτογράφησης, είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Σε αυτό το στάδιο η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά κι οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση. Το μοντέλο που είχε την λιγότερο εντυπωσιακή πόζα κι αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό ήταν o Αγγαίος. Οπότε η τελική τετράδα του reality μόδας αποτελείτε από: την Ειρήνη, την Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA