Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τεράστια επιτυχία της σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία στηρίζεται στο βιβλίο του Σπύρο Πετρουλάκη δεν αποκλείεται να φέρει και δεύτερο βιβλίο, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του συγγραφέα. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λάλος: Όταν ο σκληρός Μαθιός από τον Σασμό ήταν αγνώριστος χωρίς μούσια

«Υπάρχει μια σκέψη, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση» δήλωσε ο Σπύρος Πετρουλάκης, ενώ ανοικτή στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν ήταν και η τηλεοπτική «Αργυρώ», Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη, η οποία είπε πως η αγάπη του κόσμου στην Κρήτη ήταν τόσο μεγάλη που ένιωσε σα να ήταν ο Σάκης Ρουβάς.

Η Αργυρώ θα αποτελέσει το αντικείμενο μιας ακόμη σύγκρουσης μεταξύ Αστέρη και Μαθιού στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/12) αφού εξαιτίας της επίσκεψής της στο αλουμινάδικο κινδύνευσε να αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της με τον Αστέρη στην Καλλιόπη. 

Ο Μαθιός θα αποπειραθεί να απειλήσει για μία ακόμη φορά τον Αστέρη, αλλά εκείνος θα του ξεκαθαρίσει πως δε θα δεχτεί άλλες απειλές και ότι αν χρειαστεί θα τα βάλει και με εκείνον και με τη μητέρα τους προκειμένου να υπερασπιστεί τον έρωτά του. 

Την ίδια στιγμή η πρώην του, Στέλλα επισκέπτεται την Άσπα και με την ιδιότητα της δικηγόρου του Κώστα, της λέει ότι ο Κώστας θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η νεαρή κοπέλα της απαντά ότι το γεγονός ότι απέσυρε τη μήνυση εναντίον του αρκεί σαν κίνηση καλής θέλησης από μεριάς της.

Τον διάλογό τους θα διακόψει η άφιξη του Άγγελου με τον οποίο η Στέλλα έχει τρακάρει νωρίτερα. Μπορεί η πρώτη τους συνάντηση να ήταν εκρηκτική, τώρα, όμως, εκείνος δε θα κρύψει ότι είναι γοητευμένος από τη νεαρή κοπέλα και θα της ζητήσει να ξαναβρεθούν

Μπορεί εκείνη για την ώρα να δείχνει διστακτική, αλλά θα δεχτεί την πρότασή του και ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί στη σειρά του Alpha, με τη βαριά σκιά του παρελθόντος. Αφενός η Στέλλα αγνοεί την πραγματική ταυτότητα του Άγγελου και τη συγγένειά του με τον πρώην της, Αστέρη, αφετέρου εκείνος δε γνωρίζει ότι ο «καινούριος» του ξάδερφος ήταν ο μεγάλος έρωτας της γυναίκας που θέλει να κάνει δικιά του και ότι εκείνη δεν τον έχει ξεπεράσει εντελώς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA