Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», υπερασπίστηκε τη σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου που διαμαρτυρήθηκε επειδή την αποκάλεσαν «σύντροφο του σκηνοθέτη» όταν μπήκε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

«Θα την υποστηρίξω, έχει δίκιο αλλά όχι επειδή το λέει η ίδια. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί έτσι. Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε κι ότι έχω σχέση μαζί της. Πρέπει να αλλάξει η κοινωνία» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος ενώ στην ερώτηση για το αν νιώθει ότι είναι παρών στη σχέση του απάντησε:

«Εγώ σαν άντρας έχω ένα πρόβλημα, ότι δε νιώθω ποτέ αρκετός και πρέπει να δίνω κι άλλα. Όλο αυτόν τον καιρό με τα γυρίσματα αισθάνομαι ότι δεν είμαι πάντα εκεί. Οι μεγάλες σχέσεις είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δεν θα το μετανιώσω ποτέ στη ζωή μου, ούτε θα πω ποτέ ότι έχασα τον χρόνο μου και τέτοια. Είναι μια γνώση βαθιά, ανθρώπινη, όταν το καταφέρνεις».

Παράλληλα, ο Λευτέρης Χαρίτος, είπε για τις «Μέλισσες» πως «Όταν κάνεις καθημερινή σειρά εποχής είσαι έτοιμος για τα πάντα. Είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει. Αν μου το λέγανε δεν ξέρω αν θα είχα πει “ναι”. Είχα άγνοια κινδύνου όταν είπα “ναι”. Έχω μια κούραση περίεργη. Έχει κουραστεί το κεφάλι μου να σκέφτομαι ιδέες, νέους ηθοποιούς. Έχουν περάσει 450 ηθοποιοί από το σετ. Είμαι νούμερο ένα στις κλήσεις στο τηλέφωνο όλων για ο,τιδήποτε. Είναι πιο πολύ ένα 24ωρο τηλέφωνο η δουλειά μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως ήδη ο 14χρονος γιος του του έχει ζητήσει να τον πάρει στη σειρά!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA