Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το πρώτο lockdown ο Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική «Παριζιάνα» με την Μπέσυ Μάλφα, ενώ είχε κλείσει εμφανίσεις και σε νυχτερινό μαγαζί με αποτέλεσμα το απότομο «κόψιμο» λόγω καραντίνας να επηρεάσει την ψυχολογία του, όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (8/12) στο The 2Night Show του ΑΝΤ1. 

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μαρτάκης: Ένιωθα ότι στην ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου δε θα είμαι αυτό που θέλω

Μάλιστα, ο κίνδυνος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο δεν εμφανίζεται προς το παρόν σε νυχτερινά μαγαζιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Επαγγελματικά επειδή πέρασα σαν κατάθλιψη, απογοήτευση, πριν από το lockdown που είχαμε ετοιμαστεί για εμφανίσεις στο μαγαζί και στην Παριζιάνα και μας κόψανε, δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να μπω στην ψυχολογία του τραγουδάω πάλι μόνιμα σε κάποιο μαγαζί και να μας κλείσουν. Νομίζω ότι δεν θα το αντέξω ψυχολογικά», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. 

Εξήγησε δε τους λόγους για τους οποίους άλλαξε δισκογραφική εταιρεία:

«Θέλω να έχω μια ομάδα που να νιώθω ασφάλεια και να ξέρω ότι πρώτα από όλα στηρίζουν και γουστάρουν τον Κώστα και μετά τον Μαρτάκη ως brand. Δεν είναι όλα οι καριέρες και τα λεφτά».

Τέλος, δεν έκρυψε πως παρότι άνοιξαν πόρτες πιο εύκολα στις αρχές της καριέρας του λόγω εμφάνισης, μάλιστα, στο παρελθόν έχει μπει στη λίστα με τους 25 πιο σέξι άντρες του κόσμου, εξομολογήθηκε πως αυτό ήταν ταυτόχρονα και ανασταλτικός παράγοντας καθώς οι περισσότεροι έλεγαν «ωραίος είναι αλλά δεν τραγουδάει».

«Δούλεψα παραπάνω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω», είπε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA