Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο σπίτι της Φάρμας του ΑΝΤ1 η είδηση της αποχώρησης του Σταμάτη Γαρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός έλειπε για ώρες από το σπίτι και οι συμπαίκτες του είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Ο παρουσιαστής του ριάιλιτι, Σάκης Τανιμανίδης έβαλε τέλος στην αγωνία των συμπαικτών του, σκορπίζοντας παράλληλα θλίψη, καθώς τους ανακοίνωσε ότι ο Γαρδέλης για τους δικούς του λόγους, μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε. 

Κάποιοι, πήραν πολύ βαριά τα άσχημα μαντάτα. Ενας εξ αυτών κι ο Κουτσαβάκης, ο οποίος είχε έρθει κοντά με τον ηθοποιό και στο άκουσμα της είδησης, ξέσπασε σε λυγμούς με τους υπόλοιπους να σπεύσουν να τον παρηγορήσουν.

Για τον λόγο αυτό δεν διεξήχθη και μονομαχία αποχώρησης και στο αγρόκτημα θα συνεχίσει κανονικά η Αναστασία Γκεργκελεζίου.

Ολοι έμειναν άφωνοι αρχικά, ενώ στην συνέχεια χειροκρότησαν που η Αναστασία παρέμεινε κανονικά. Αμέσως μετά έλαβε κανονικά χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού κι επανήλθε η κανονικότητα στο αγρόκτημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA