Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μυριέλλα Κουρεντή ανήκει στα ονόματα των επωνύμων που φέρονται να φεύγουν για Άγιο Δομίνικο για να λάβουν συμμετοχή στο Survivor και μάλιστα, βρέθηκε η ηθοποιός που θα πάρει τη θέση της στην παράσταση «Απρόσκλητος Επισκέπτης» στο θέατρο Eliart όπου επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η σκληρή τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις αποχωρήσεις τους

Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε σχολιάσει αρνητικά τόσο τη δική της αποχώρηση όσο και την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από την παράσταση «Σκρουτζ, The Musical», επίσης, τουλάχιστον βάσει της φημολογίας, λόγω Survivor.

Τότε η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βγει τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και είχε ξεκαθαρίσει ότι ειδοποίησε εγκαίρως την παραγωγή, ώστε να βρεθεί ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, πρόκειται για τη Σοφία Μανωλάκου, η οποία φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Το αύριο μας ανήκει» του Mega και μάλιστα, έπαιζε τον ίδιο ρόλο στην παράσταση στην πρώτη χρονιά. 

«Η Μυριάλλα Κουρεντή μας ενημέρωσε πριν από δέκα ημέρες, αλλά σταθήκαμε τυχεροί γιατί η Σοφία Μανωλάκου έπαιζε στην παράσταση την πρώτη χρονιά. Οπότε μόλις βρέθηκε ελεύθερη η Σοφία από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της, ήρθε με μεγάλη χαρά και εμείς την υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Φραντζεσκάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA