Μενού
  • Α-
  • Α+

«Βγήκα από την Φάρμα, αλλά δεν βγήκα από το παιχνίδι», τόνισε ο Σταμάτης Γαρδέλης, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ηθοποιός που αποτέλεσε την πρώτη φετινή αποχώρηση της φετινή Φάρμας, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το ριάλιτι, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τους Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτοί είναι οι 12 διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

«Θέλω να ξαναμπώ σαν τρελός, μπορεί και να είμαι ήδη μέσα. Η Φάρμα σου ξεγυμνώνει την ψυχή. Το τελευταίο πλάνο που είδαμε είναι ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα στην μέση μου και φεύγω για να ξεκουραστώ», είπε ο Γαρδέλης, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο της επιστροφή του. 

Σχετικά με το περιστατικό με την Αναστασία, για το οποίο πολλοί τον κατηγόρησαν για ρατσισμό, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε «δεν με θύμωσε, με στενοχώρησε εμένα, που έχω υιοθετήσει τον Μουσταφά και κάνω τόσα. Δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες και ζουν στην Ελλάδα, δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο εγώ, αγαπώ όλους τους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που πρέπει αν τους συμπονήσουμε, να τους αγκαλιάσουμε, να τους εντάξουμε, είναι άνθρωποι που θέλουν την συμπαράσταση μας.

Μπορεί να ξαναγυρίσω στην «Φάρμα» για την Αναστασία, αλλά και για την κότα που την έβαλα μέσα στο κοτέτσι. Αν είχα την δυνατότητα να κάνω μια διανομή, θα έβαζα τους ίδιους ανθρώπους για να βγει αυτό το πείραμα. Ο καθένας δεν αντιπροσωπεύει τον εαυτό του, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία».

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, πάντως, ήταν πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του έβγαλε ένα χαρτί με σημειώσεις του, το οποίο αποκάλεσε «μπούσουλά» του. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να της το δώσει να το δει από κοντά, χωρίς όμως να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς λέει.

Στο τέλος της συζήτησης ο Σταμάτης Γαρδέλης σηκώθηκε όρθιος και με ιδιαίτερη ένταση στον λόγο του αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα. «Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι ήταν bullying.

Εγώ προχωράω στο σπίτι μου και κάνω έτσι μην πατήσω τα μυρμήγκια. Θα μου πεις εμένα για τους ανθρώπους; Αυτό το πράγμα αναπαρήγαγε μια φανατισμένη μειονότητα και ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και θέλω να το μαζέψω αυτό το πράγμα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες. Αν με ακούν οι Ράδιο Αρβύλα θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA