Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν εξαιρούν την Φάρμα από τη σάτιρά τους, επειδή είναι πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κάθε άλλο, σήμερα, λίγες ώρες μετά το viral μπάνιο της Κρίστυ Λυκοπούλου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του παρουσίασαν το... δικό τους trailer για το ριάλιτι επιβίωσης. 

«Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης σε συνθήκες αγροκτήματος» περιγράφει το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα και στα επόμενα πλάνα δείχνουν το viral μπάνιο της διαγωνιζόμενης, που εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της. «Αναδεικνύει τα πνευματικά χαρίσματα του ανθρώπου», συμπληρώνει ο εκφωνητής, όσο η Κρίστυ συνεχίζει να πλένεται αισθησιακά. «Φάρμα, υπάρχει και αυτή η όψη της τηλεόρασης», καταλήγει το τρέιλερ. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Έξαλλος με τους Ράδιο Αρβύλα -Άφωνοι Σκορδά και Λιάγκας

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος έφυγε από τη «Φάρμα», με την πρώτη αποχώρηση να εξελίσσεται απρόσμενα αφού έγινε γνωστό ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης, έπειτα από πολύωρη απουσία από το αγρόκτημα, αποχώρησε οικειοθελώς.

Σημειώνεται πως η απουσία του Σταμάτη Γαρδέλη προκάλεσε ανησυχία στους υπόλοιπους, αν και η αναστάτωση έλαβε τέλος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός απουσιάζει από τη «Φάρμα», είναι καλά στην υγεία του και θα είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το ριάλιτι.

Και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, ρίχνοντας τα «βέλη» του προς τους Ράδιο Αρβύλα που σχολίασαν δηλώσεις του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA