Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (9/12) για το πολυαναμενόμενο reboot του «Sex and the City», «And Just Like That» στο HBO Max μόνο που η τελευταία σκηνή του πρώτου επεισοδίου σόκαρε τους φαν της σειράς, αφού ο Mr. Big (Κρις Νοθ) άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), έχοντας πάθει ανακοπή

Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου σε μεγάλη μερίδα των φαν της σειράς, οι οποίοι περίμεναν πως και πως το reboot μετά από τόσο χρόνια φημολογίας και έσπευσαν στο Twitter για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους με το άδοξο τέλος ενός μεγάλου έρωτα. 

https://twitter.com/VanessaMatthews/status/1469239231717556228?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/LoneWolfHeart_/status/1469237605648719873?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/jjjdopp/status/1469236957339594752?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/kyriana_elise/status/1469129866884927490?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/LOUIS_via_ROMA/status/1468968709947420674?ref_src=twsrc^tfw

«Και κάπως έτσι ο Mr. Big πέθανε», ακούγεται να λέει η Κάρι, η οποία στο δεύτερο επεισόδιο προσπαθεί να κανονίσει την κηδεία του Mr. Big, έχοντας στο πλευρό της τις Σάρλοτ (Κριστίν Ντέιβις) και Μιράντα (Σίνθια Νίξον), οι οποίες προσπαθούν να τη στηρίξουν. Η παραπάνω εξέλιξη είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ως spoiler, αλλά μάλλον κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. 

Όσο σοκαριστικός και αν ήταν ο θάνατος του Mr. Big για τους φαν, να θυμίσουμε πως δεν αποτελεί έκπληξη αφού και το σενάριο της φημολογούμενης τρίτης ταινίας του Sex and the City που δε γυρίστηκε ποτέ, κατά κύριο λόγο περιστρεφόταν γύρω από αυτό το δραματικό γεγονός. 

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο είχε αρνηθεί να επιστρέψει στο ρόλο της Σαμάνθα η Κιμ Κατράλ, αφού όπως είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της, ο ρόλος της σε αυτή δεν παρουσίαζε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ούτε είχε κάποια εξέλιξη αφού είχε αφήσει να εννοηθεί ότι όλα γύριζαν γύρω από την Κάρι που πενθούσε την απώλεια του Mr. Big. 

Με τη σειρά του και ο Κρις Νοθ είχε φανεί - στο παρελθόν - διστακτικός να παίξει στην τρίτη ταινία, αλλά αρχικά και στο reboot αφού όπως είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του, ένιωθε πως δεν είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει στο ρόλο, οπότε - όπως φαίνεται - ο θάνατος του Mr. Big κρίθηκε ως η μόνη λύση αφού ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της Κάρι και παράλληλα, δεν απαιτούσε μεγάλη συμμετοχή του ηθοποιού στη νέα σειρά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA