Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, Κώστας Λασκαράτος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day». Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε πως βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι είχε κλείσει σήμερα να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου και παρότρυνε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Επιδείνωση της υγείας του - Διασωληνώθηκε στο Σωτηρία

«Ήμουν ένας άνθρωπος που πρόσεχε και με τα εμβόλια και τις μάσκες. Η μάσκα δεν έβγαινε από το πρόσωπό μου στο γραφείο. Πρόσεχα πάρα πολύ. Έχει προκύψει αυτό το ζήτημα ότι είμαστε πιο χαλαροί, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πέρσι όταν ερχόσουν σε επαφή με κρούσμα, έμενες 14 ημέρες καραντίνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λασκαράτος.

Τέλος, ανέφερε ότι η καραντίνα του τελειώνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και εφόσον τα τεστ για τον covid-19 βγουν αρνητικά θα επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA