Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το αποψινό (10/12) επεισόδιο της εκπομπής «Βινύλιο» στον ΑΝΤ1, καθώς στο αφιέρωμα στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του 1990, στην παρέα του Αντώνη Κανάκη προστέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη. Η  παρουσιάστρια του MEGA συνδέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή μιλώντας στην ανατρεπτική παρέα του ΑΝΤ1 και έτσι εμφανίστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στο κανάλι του Αμαρουσίου 16 χρόνια μετά την ηχηρή αποχώρησή της.

Η Ελένη Μενεγάκη αμέσως μετά την παρουσίαση των πρωινών εκπομπών του έγραψαν ιστορία τη δεκαετία του 1990 συνδέθηκε στο «Βινύλιο» και μίλησε στην εκπομπή για την επαγγελματική της καριέρα και για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. «Εγώ εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα, αλλά μόνο σαν αίσθηση και συναισθήματα» εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η διάσημη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την περίοδο που της έγινε πρόταση να αλλάξει ζώνη και να πάει στη μεσημεριανή ζώνη ήταν κάτι που και η ίδια ήθελε καθώς προέκυψε και η δική της προσωπική ανάγκη να κάνει οικογένεια. «Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μου ούτε θα το τολμούσα, ήταν η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή γιατί συγχρόνως με τη δουλειά κάποια στιγμή ήθελα να κάνω οικογένεια. Με βόλεψε πολύ να μην δουλεύω μέρα. Όταν μπήκα μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαστε πιο κάτω δεν πάω» τόνισε.

Η Ελένη Μενεγάκη ερωτηθείσα από τον Αντώνη Κανάκη για το εάν θα ήθελε να κάνει κάτι πιο βραδινό απάντησε λέγοντας: «Για ένα βραδινό με ωραίο κόνσεπτ να το κάνω αλλά να αφήσω την μέρα και να πάω νύχτα, καταρχήν, πότε ρε παιδιά τώρα; Δεν το έκανα τόσα χρόνια».

https://www.dailymotion.com/embed/video/x866z35?autoplay=1
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA