Μενού
  • Α-
  • Α+

Με προσκεκλημένη την Καίτη Γαρμπή πραγματοποιήθηκε το live του show του Alpha «J2US» με ένα ζευγάρι να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Παράλληλα η Σούπερ Κική μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη ξεχώρισαν τόσο για το τραγούδι όσο και για τον... τρόπο που το ερμήνευσαν!

Το ντουέτο ανέλαβε να τραγουδήσει το το «S.A.G.A.P.O.» με το οποίο ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2002. Η χορογραφία ήταν εντυπωσιακή και βοήθησε και την Σούπερ Κική ώστε να... κλέψει με τους στίχους, καθώς είχε στα χέρια της σκονάκι που το συμβουλευόταν! Από την άλλη πλευρά ιδιαίρτερος ήταν και ο τρόπος ερμηνείας από τον Γιώργο Βελισσάρη που στο τέλος αποκάλυψε πως δεν ξέρει αγγλικά.

Προσκεκλημένη η Καίτη Γαρμπή

Κορυφαία στιγμή όμως του σόου ήταν η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, που έκανε αναδρομή στην πολυετή καριέρα της, γεμάτη με επιτυχίες, και ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές. Μάλιστα, πριν από την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ανέβηκε στη σκηνή του σόου και τραγούδησε.

Δεν έλειψε βέβαια και ντουέτο με τον Νίκο Κοκλώνη να παίρνει τη... θέση της Άννας Βίσση και να ερμηνεύει με την Καίτη Γαρμπή το τραγούδι «Καλύτερα οι δυο μας».

J2US: Αποχώρησαν Πατούλη και Διονυσίου

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποχώρηση, αυτή τη φορά το ζευγάρι Μαρίνα Πατούλη και Στέλιος Διονύσιου έφυγε από το σόου οριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA