Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Ελενα Παπαρίζου και ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια που θα εμπεριέχονται στο καινούριο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Αποχρώσεις». Με total white look η τραγουδίστρια εντυπωσίασε και έλαβε το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού. 

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε ονόματα διαγωνιζόμενων και ευχήθηκε συγχαρητήρια σε αυτή που αποκλείστηκε

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να... πιαστεί από τον τίτλο «Αποχρώσεις» για να αναφερθεί στο Survivor. Μάλιστα, βρήκε και το σκουλαρίκι της τραγουδίστριας και αστειευόμενος της είπε ότι θα το κάνει giveaway στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά: «μαγική Έλενα Παπαρίζου σε αποχρώσεις του κόκκινου σήμερα! Είχες κόκκινα παντού πίσω σου, άρα είσαι με τους Διάσημους». «Εσύ πήγες ήδη στην επόμενη εκπομπή ε; Έχεις πάει δηλαδή εκεί, είσαι εκεί;» ρώτησε η Έλενα Παπαρίζου για να πάρει την απάντηση «είμαι ακόμα στην επόμενη φάση και σκεφτόμουν… τι ωραία που θα ήταν η Έλενα Παπαρίζου στο πάρτι της Ένωσης». Από την πλευρά της η τραγουδίστρια απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής στο Survivor: «νόμιζα ότι ήθελες να πάω να τρέξω και να κάνω αυτά τα άλματα! Να σου πω κάτι; Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA