Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκίνησε o πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, τη «Φάρμα», θέλησε να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο στους συμπαίκτες του και να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματά του. 

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης για Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Αισθανόταν σαν πλανητάρχης - Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά»

«Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το "Κύριε Παναγιώτη", αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα.

Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συνέχισε:  «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου, αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών», κατέληξε χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA