Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το GNTM του Star με τους Κυβέλη, Κωνσταντίνο και Όλγα να έχουν καταφέρει να μπουν στην τελική τριάδα και να είναι μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιος αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/12) από το Star η Κυβέλη, η οποία έχει βρεθεί όλο αυτό το διάστημα στο στόχαστρο των υπόλοιπων παιδιών αρκετές φορές, λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τη συγκίνηση που κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί: 

«Δουλεύω από τα 14 μου για να βοηθήσω, να βοηθηθώ. Έχω μάθει να παλεύω. Δεν έμαθα εδώ μέσα να παλεύω. Αξίζω τη νίκη. Δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι. Δεν έχω δεδομένο ένα σπίτι, δεν έχω δεδομένη μία δουλειά, δεν έχω δεδομένο ένα πανεπιστήμιο, δεν έχω δεδομένο να έχω χρήματα κάθε μήνα, όσα μου χρειάζονται για να ζήσω. Έχω δεδομένο μόνο ό,τι καταφέρνω μόνη μου και είμαι πολύ περήφανη που το καταφέρνω αυτό στα 19 μου», είπε η νεαρή παίκτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA