Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Ράδιο Αρβύλα βγήκαν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 με το κλίμα στο πλατό να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο Αντώνης Κανάκης απηύθυνε μήνυμα προς την κοπέλα – θύμα του πρώην συνεργάτη της εκπομπής. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσουν κανονικά, ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης

Είναι χαρακτηριστική του κλίματος στο πλατό, η ατάκα του Γιάννη Σερβετά, ο οποίος ανέφερε πως «Εχω την αίσθηση ότι όταν χάθηκε ο πατέρας μου, το αντιμετώπισα πιο εύκολα». «Είμαστε χάλια, είμαστε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούμε να κάνουμε τις εκπομπές», είπε από την πλευρά του ο Αντώνης Κανάκης που τόνισε ότι το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχιστεί. «Ελπίζουμε να είναι αρκετό το διάστημα για να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα», ανέφερε σχετικά ο κεντρικός παρουσιαστής. «Επιθυμία μας είναι αυτή η κοπέλα να επικοινωνήσει με κάποιον από εμάς. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Κιούσης. «Μακάρι αυτή η κοπέλα να είχε έρθει σε εμάς! Μακάρι!» είπε για την καταγγέλουσα ο Αντώνης Κανάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA