Μενού
  • Α-
  • Α+

Φέτος η τηλεοπτική «Λενιώ» Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες του ANT1 και η ίδια παραδέχτηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως είναι η σειρά που την έκανε να αγαπήσει την τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης μιλάει για το gay φιλί και τις αντιδράσεις που προκάλεσε

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο λόγος που δεν εμφανιζόταν τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή ήταν το γεγονός ότι καμία από τις προτάσεις που της είχαν γίνει δεν της είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

«Ήμουν πάντα θέατρο - θέατρο, να λιώνω στο θέατρο. Τώρα με τις Άγριες Μέλισσες αγάπησα με έναν τρόπο την τηλεόραση και μπορώ να με δω και στο μέλλον να κάνω δουλειές», δήλωσε η Μαρία Κίτσου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στο Τρίτο Στεφάνι στο θέατρο Παλλάς.

Η ξαφνική αναγνωρισιμότητα που έφερε η επιτυχία της σειράς Άγριες Μέλισσες δεν της δημιούργησε προβλήματα, αλλά δεν έκρυψε ότι την εξοργίζουν τα αναληθή δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς και αφορούν την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, είπε πως για μία περίπτωση έχει σκεφτεί να κινηθεί νομικά.

«Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά, κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα έντυπα γράφουν ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Σε αυτό που έχει βγει τελευταία, θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις. Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: "η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία". To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να αγοράσεις το περιοδικό και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει, αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω, και δε θα το κρύψω. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο», είπε η Μαρία Κίτσου.

Κατέληξε δε πως «και με το να δείχνεις τόσο υπεράνω δεν καταλαβαίνουν, κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσεις πιο σοβαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA