Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε παρεξήγηση απέδωσε τη μήνυση της πρώην συντρόφου του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο υπόμνημα που κατέθεσε το 2019. Μέσα σε μόλις πέντε γραμμές, ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα υποστήριξε πως θα κατέθετε στοιχεία που θα αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς του, τη στιγμή που η πρώην σύντροφός του καταγγέλλει πως ακόμα και σήμερα υπάρχει ενεργό προφίλ με αναρτημένες φωτογραφίες γυναικών σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Διαβάστε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή - καταπέλτης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η νομική απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη μήνυση της πρώην συντρόφου του το 2019 ήταν πέντε γραμμές. «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μία παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενη στάδιο της ποινικής διαδικασίας», ανέφερε το υπόμνημα του 2019 σύμφωνα με το STAR. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να άλλαξε υπερασπιστική γραμμή μετά τη διαρροή της καταγγελίας και την κατακραυγή στα social media, που έφερε και το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», είπε χαρακτηριστικά. 

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που παρακολουθεί το «τσουνάμι» καταγγελιών δήλωσε στο STAR: «Είμαι ικανοποιημένη περισσότερο με το γεγονός ότι θα αλλάξει ο νόμος για όποιον παραβιάζει προσωπικά δεδομένα και αυτό έγινε με αφορμή τη δική μου μήνυση. Είναι θετικό ότι γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τα όσα βίωσαν όχι μόνο από τον άνθρωπο που εγώ καταγγέλλω αλλά και από άλλους άνδρες. Εύχομαι ο δικός μου εφιάλτης να σταματήσει τον εφιάλτη άλλων γυναικών». «Με έκπληξη διαπίστωσα πως μετά από όσα έχει κάνει και με έχει διασύρει ότι παραμένει ενεργό ένα προφίλ του στο διαδίκτυο όπου υπάρχουν ακόμα αναρτημένες πληθώρα φωτογραφιών από διάφορες γυναίκες. Εγώ απαίτησα από τον ίδιο να σβήσει τις δικές μου πριν από ένα χρόνο», αποκάλυψε η 30χρονη. 

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο 

Στο μεταξύ, οι Ράδιο Αρβύλα αφού πρώτα δήλωσαν την ξεκάθαρη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και αφού δεσμεύτηκαν προσωπικά να αναλάβουν για την πλήρη κάλυψη αυτής, τώρα περνούν στην αντεπίθεση και ετοιμάζουν αγωγή – καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους. Το Reader επικοινώνησε με τη δικηγόρο των Ράδιο Αρβύλα, Χριστίνα Παναγουλέα, η οποία χειρίζεται πλέον την υπόθεση και η οποία επιβεβαίωσε ότι: «ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταθέτοντας αγωγή». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA