Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «The Bachelor» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σήμερα Παρασκευή (17/12) ρίχνει αυλαία. Μετά την αποχώρηση της Γιώτας, η Άννα από την Κύπρο και η Αθηνά New York διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Αποχώρησε το φαβορί πριν τον τελικό - Οι δύο που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον Αλέξη Παππά

Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και δύο τελευταία ραντεβού θα κρίνουν ποια θα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξη Παππά, που θα μείνει στο πλευρό του... μέχρι νεωτέρας. Η Γιώτα που θεωρούνταν ως μεγάλο φαβορί αποχώρησε την τελευταία στιγμή. Πάντως αντέδρασε με ειρωνεία και συγκρατημένο θυμό, επιστρέφοντας τα κοσμήματα που της έκανε δώρο ο Αλέξης, αποχωρώντας χωρίς καν να τον χαιρετήσει. 

Έτσι, η Αθηνά New York και η Άννα θα μονομαχήσουν μέχρι το τέλος για την καρδιά του «Bachelor». Η απόφασή θα είναι δύσκολη, όπως λέει ο Αλέξης Παππάς. Μία όμως θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Σύμφωνα με το spoiler που έχει κυκλοφορήσει, αυτή θα είναι η Αθηνά New York, το απόλυτο αουτσάιντερ, που όμως χάρη στην αυθεντικότητά της και την αυθόρμητη «τρέλα» της, καταφέρνει να έρθει πιο κοντά στον Αλέξη Παππά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA