Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αξεπέραστη Μαλβίνα Κάραλη, μια από τις πιο εμβληματικές γυναικείες μορφές της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή Idols με τον Σάκη Ρουβά.

«Κάποια στιγμή έχασα τα ίχνη της. Τα ξαναβρήκα όταν πήγε στο Αρσάκειο και μου έπεσαν τα αυτιά λίγο γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Μαλβίνα με αυτόν τον χαρακτήρα που είχε, θα μπορούσε να ζήσει σε ένα παρθεναγωγείο της εποχής. Γιατί ήταν εσώκλειστη. Μέχρι που στο τέλος στο έσκασε γιατί είχε ερωτευτεί τρελά και είχε ερωτευτεί τρελά μια προσωπικότητα της εποχής και όχι μόνο, τον Σταύρο Ξαρχάκο», αποκάλυψε στην εκπομπή η ξαδέρφη της, Βίκυ Σιδηροπούλου.

Συγκλονιστική, ωστόσο, ήταν η αποκάλυψη του εκδότη βιβλίων και ραδιοφωνικού παραγωγού, Γιώργου Χρονά, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που έμαθε για την αρρώστια της:

«Κατά σύμπτωση ήμουν και στην τελευταία της εκπομπή, πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη. Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική. Τής έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις και θα γυρίσεις καλά. Η Λούλα Αναγνωστάκη μού είπε ότι γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να την κάνουν καλά και μάλλον τής τα ακύρωσαν. Είχε έρθει σπίτι μου να κάνουμε εκπομπή για τον Άγιο Βαλεντίνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA