Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Νικολέττα Καρρά παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει τυχερή και δεν έχει υποστεί κάποιο είδους βία όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo από τον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό του After Dark το βράδυ της Παρασκευής (17/12).

Διαβάστε ακόμη: Νέα καταγγελία: Γνωστός ηθοποιός «παγιδεύει» gay παντρεμένους - Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για παραποίηση δηλώσεών της στο παρελθόν σχετικά με το #MeToo και το συσχετισμό του ονόματός της με συνάδελφό της, τον οποίο δεν είχε ονομάσει καν:

«Έχω υπάρξει τυχερή γιατί δεν έχω υποστεί κανενός είδους βία. Για να κάνει κάτι κάποιος από εδώ και στο εξής θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά. Από την τελευταία φορά που βγήκα και μίλησα για το #MeToo δεν έχω ξαναβγεί να μιλήσω. Είναι ωραία ευκαιρία τώρα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πω. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία και ότι λες το παίρνουν και το διαστρεβλώνουν. Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησε η παρουσιάστρια αν έχω ακούσει κάτι. Της είπα ναι και ότι όποιος πει πως δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. Δεν είχαμε αναφέρει κάποιον άνθρωπο και βλέπω έναν τίτλο η Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, για όνομα συγκεκριμένο που εγώ έχω σαν αρχή να μην αναφέρομαι δημόσια σε συναδέλφους».

Η Νικολέττα Καρρά συμπλήρωσε πως «κατ’ αρχάς στη συνέντευξη δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και αυτός είχε αναφερθεί για άλλο θέμα. Δεύτερον ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τέτοια πράγματα. Τρίτον είναι σαν να τίθεμαι εναντίον συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά δεν ήξεραν για βιασμούς, όπως και εγώ. Λες κάτι και πρέπει να σε τοποθετήσουν κάπου και το γιγαντώνουν. Μπορεί να το διαβάσουν συνάδελφοί μου και να πούνε τι λέει. Που έγινε και αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA