Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερη, κατακτώντας το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, η επιτυχία της νέας εκδοχής του Ρουκ Ζουκ οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη, μιας και έχει καταφέρει να δώσει μια σύγχρονη πτυχή στο παιχνίδι, ενώ με τον τρόπο της, κάνει τους παίκτες να «λύνονται», χαρίζοντας απολαυστικές ατάκες.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια: Διπλάσια νούμερα τηλεθέασης από Μενεγάκη και Μουτσινά

Μπορεί η νέα γενιά να συνήθισε την Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της παρουσιάστριας, ωστόσο έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, τόσο στην τηλεόραση, όσο και το θέατρο. Η αλήθεια είναι πως έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Η δουλειά, όμως, που την εκτόξευσε και τη σύστησε μαζικά στο ελληνικό κοινό ήρθε τη σεζόν 1995-96, όταν πήρε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελούσε την ελληνική εκδοχή του γνωστού ξένου σίριαλ «Παντρεμένοι με παιδιά», με τη Ζέτα Μακρυπούλια να πρωταγωνιστεί σε ηλικία μόλις 17 ετών μαζί με την Κατερίνα Μουτσάτσου, τη Νεφέλη Ορφανού και τον Γιώργο Λέφα.

Το «Χωρισμένοι με παιδιά» έκανε αμέσως επιτυχία, με τη Ζέτα να μη σταματά να δίνει συνεντεύξεις, να κάνει φωτογραφίσεις και να αποτελεί ένα teen icon της εποχής.

https://www.instagram.com/p/CXJC40PozJs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στο μουσικό κανάλι MAD, όπου παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone», πριν επιστρέψει και πάλι στους ρόλους τηλεοπτικών σειρών, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο «Πάρα πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA