Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε την γνώμη της για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βαρύνεται με σωρεία καταγγελιών μετά την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας κατά την οποία φέρεται ότι ανήρτησε πορνογραφικά βίντεο με την πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο. «Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ...», σχολίασε η παρουσιάστρια και κριτής του J2US.

«Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού» είπε στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου, αναφερόμενη στον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, μάλιστα, τα συγκεκριμένα ζητήματα τα έχει συζητήσει με τους δύο γιους της. «Τους είπα “να σας πω; Αν βγει ένα βίντεο που είναι μία γυναίκα, εκτίθεται περισσότερο από έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στο να στιγματιστούν; Νομίζω ότι εκεί είναι η πηγή. Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εφυγε για Μεξικό με τη σύζυγό του

Τώρα όσον αφορά το που βρίσκεται ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντηση στο ερώτημα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Mega, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο (18/12) εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην Αλόννησο για τις γιορτές και μάλιστα, είχε βγάλει και τα εισιτήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA