Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού του The Voice ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα παρουσιάζει και το Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου για όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη του Σάκη για τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως από πλευράς παραγωγής υπάρχει μεγάλη όρεξη για να γίνουν πολλές ανατροπές, οι οποίες πιστεύει θα αρέσουν στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος σκοπεύει και θεωρεί σωστό να είναι ουδέτερος απέναντι σε όλους τους παίκτες ακόμα και αν κάποιους τυγχάνει να τους γνωρίζει λόγω δουλειάς. 

Δεδομένου ότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους 11 από τους 12 παίκτες της ομάδας των Διασήμων, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύφθηκε το όνομα και του 12ου παίκτη.

Πρόκειται για το γνωστό παλαιστή Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας. Αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 65 κιλών στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA