Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 16χρονη Άννα Αργυρού είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του The Voice και το πρωί της Δευτέρας, η ίδια δεν έκρυψε την έκπληξή της για τη νίκη της, βρισκόμενη τη Δευτέρα το πρωί στο πλατό της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Νικήτρια η 16χρονη Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά

«Δεν το περίμενα ότι θα νικήσω το The Voice. Είχα την ελπίδα, αλλά δεν το περίμενα καθόλου να είμαι η νικήτρια. Είχα μια ιδέα πως θα μπορούσα. Αυτό που έχουμε όλοι μας, αλλά ήταν όλοι τόσο φωνάρες. Ειδικά φέτος δεν υπήρχε κακή φωνή, νομίζω, ξεχώρισε το Voice», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Αργυρού.

Βέβαια, εάν ξαναδεί κανείς την πρώτη οντισιόν της στο παιχνίδι, μάλλον θα πει ότι είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού οι τέσσερις κριτές ήταν κατενθουσιασμένοι μαζί της από την πρώτη στιγμή.

Η επιλογή του Σάκη Ρουβά για να γίνει ο coach της δεν ήταν καθόλου εύκολη, όπως παραδέχτηκε, αφού για όλους, πλην του Κωνσταντίνου Αργυρού που ήταν blocked και δεν μπορούσε να τη διεκδικήσει, είχε να πει μια καλή κουβέντα.   

«Το σκεφτόμουν πολύ για να πάω στην ομάδα του Σάκη. Είχα πάει με τη σκέψη πως θα βγω στη σκηνή, θα τραγουδήσω και όποιος με τραβήξει πιο πολύ, εκεί θα πάω. Και με τον Μουζουράκη το σκεφτόμουν. Στην τελική διάλεξα τον Σάκη. Και η Έλενα Παπαρίζου μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος ήταν blocked και δεν μπορούσα και να ήθελα. Στην τελική επέλεξα τον Σάκη και με βοήθησε πάρα πολύ». 

Τέλος, δεν έκρυψε πως η νίκη της στο The Voice δεν αλλάζει τον προσανατολισμό της που είναι το σχολείο, απλά θα το συνδυάσει με το τραγούδι και τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις στη μουσική: «θα συνεχίσω με το σχολείο κανονικά. Παράλληλα, θα δουλεύω και το τραγούδι. Θα τα συνδυάσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA