Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα από τα πιο αστεία επεισόδια της Φάρμας είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας (20/12). Ολα ξεκίνησαν όταν οι Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και Δήμος Περπερίδης πήγαν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη με σκοπό να του κάνουν πλάκα και του ανακοίνωσαν ότι θέλουν να ιδρύσουν ένα κόμμα με έμβλημα το πρόσωπό του!

Ακολούθησαν απίστευτοι διάλογοι με τον γνωστό ρεμπέτη να λύνεται κυριολεκτικά στα γέλια και τον πρώην Νομάρχη και Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης να δίνει το δικό του σόου, παραμένοντας σοβαρός, όπως πάντα!

«Εχουμε κάποια αιτήματα Δήμαρχε. Θέλουμε να φτιάξουμε το κόμμα μας, με τα χρώματά μας, το λογότυπο και να υλοποιήσουμε αυτά που θες. Λογότυπο είπαμε να βάλουμε το πρόσωπό σου, μπορούμε;» είπαν οι δύο «νεαροί» και κάπου εκεί ξέσπασαν σε γέλια, όμως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τους απάντησε «Μήπως είσαι μονομάχος (σ.σ. κοιτώντας τον Κουτσαβάκη); Μπορώ να προτείνω ξανά μήπως;».

Ο Περπερίδης, απάντησε πως έχει ορίσει τον Κουτσαβάκη «...γραμματέας του κόμματός μας... τον έβαλα εγώ σαν αντιδήμαρχο»!

«Είσαι θεός, σε προσκυνώ»

Κάπου εκεί ο Κουτσαβάκης πρόσφερε απίστευτο γέλιο, πέφτοντας στα γόνατα και φωνάζοντας προς τον Ψωμιάδη: «Είσαι Θεός, υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου», ενώ ο Δήμος Περπερίδης, συμπλήρωσε «ήρθαμε να σε υπηρετήσουμε», για να τους απαντήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Ξεκινήσατε ίντριγκες και εγώ δεν τις γουστάρω αυτές τις ίντριγκες» με τους δύο νεαρούς συμπαίκτες του να λύνονται κυριολεκτικά στα γέλια, από τα λεγόμενα, αλλά και το ύφος του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Κουτσαβάκης τον χειροκρότησε και έλαβε την προειδοποίηση: «Ετοιμάσου για νέο ρεπερτόριο, νέες συνθέσεις, νέα τραγούδια στο ρεβεγιόν που έχουμε σε μία εβδομάδα». 

Κουτσαβάκης: «Ναι, το κάνουμε κι αυτό! Να σου πω κάποιες ιδέες που έχω για την εκδήλωση;» 

Ψωμιάδης: «Τις άκουσα και μου άρεσαν» 

Ομως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης... σοβάρεψε και τα... έψαλε ένα χεράκι στους δύο νεαρούς που πήγαν να του κάνουν πλάκα: «Αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο, είστε και οι δύο απαράδεκτοι».

Κουτσαβάκης: «Γιατί, τι κάναμε;»

Ψωμιάδης: «Εξω απ' την πόρτα»

Κουτσαβάκης: «Δεν μπορείς να μας συγχωρέσεις δηλαδή;»

Ψωμιάδης: «Εξω πριν σας τιμωρήσω»

Κλείνοντας, ο Περπερίδης μιλώντας στην κάμερα... αποθέωσε τον Ψωμιάδη: «Εγώ και ο Κουτσαβάκης ζούμε την πιο ονειρεμένη εβδομάδα στη Φάρμα. Δεν υπάρχει ο Ψωμιάδης, είναι μια κατηγορία μόνος του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA