Μενού
  • Α-
  • Α+

Κυβέλη Χατζηευστρατίου και Όλγα Ντάλλα έφτασαν στην κορυφή του GNTM 4 με την πρώτη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια με 169 βαθμούς, ενώ η Όλγα συγκέντρωσε 162 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη: Κυβέλη - GNTM: Αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο - «Ναι είμαστε μαζί»

Λίγες ώρες αργότερα η Όλγα Ντάλλα θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram όλους όσους τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και χωρίς να εξαιρέσει από το post, τον σύντροφο και συμπαίκτη της στο GNTM, Στυλιανό Φλωρίδη:

https://www.instagram.com/p/CXuRlenIOtq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τέλει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για τη ζωή ευρύτερα. 

Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμά μου καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official . 

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για την αγάπη και τη στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα. 

P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε». 

Μάλιστα, ο Στυλιανός της απάντησε με τον δικό του τρόπο γράφοντας στα σχόλια «Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου». Είναι από τις λίγες περιπτώσεις παικτών ριάλιτι που η σχέση τους έχει κρατήσει και μετά το παιχνίδι, ενώ κανείς δεν ξεχνάει το φιλί που είχαν δώσει κατά την αποχώρηση του Στυλιανού από το GNTM.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA