Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κίτσου την Τετάρτη (22/12) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 ήταν η αιτία για να διακόψει τις σκηνές της, αλλά και να ακυρώσει την ίδια μέρα τη sold out παράσταση Τρίτο Στεφάνι όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη στο θέατρο Παλλάς. 

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες – Spoiler: Η μεγάλη ημέρα για τον Λάμπρο έφτασε – Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά τις γιορτές

Η Μαρία Κίτσου ενημέρωσε τον θεατρικό παραγωγό ότι δε θα μπορέσει να παίξει για λόγους υγείας και το θέατρο Παλλάς ενημέρωσε στη συνέχεια μέσω email τους θεατές που είχαν κλείσει εισιτήριο ότι η παράσταση δε θα πραγματοποιηθεί. 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας, ανεξάρτητους από τον κορονοϊό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάνος Κατσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών και παραγωγός της παράστασης.

Συμπλήρωσε δε πως «οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA