Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε στην επομπή «Το Πρωινό» ο Λάκης Γαβαλάς τον τελικό του GNTM 4 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) τόσο την κριτική επιτροπή όσο και την guest Βίκυ Κουλιανού και την απούσα από το φετινό κύκλο, Βίκυ Καγιά. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει», λέει ο Λάκης Γαβαλάς

«Δεν υπάρχει πολλή μόδα και δε με ενδιαφέρει κιόλας μετά από αυτά που είδα τελευταία, τι να με ενδιαφέρει; Μία Κουλιανού που ήταν σαν τροχονόμος, ο Καράβας που ήταν σαν ταβερνιάρης "ελάτε εδώ το καλό ψητό". Κρίμα στο αγόρι που το λατρεύω κιόλας. Η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ξέρω τι έκανε εκεί, ενώ αρχικά την είχα υποστηρίξει. Δεν μου άρεσε σε αυτή τη θέση. Δεν το έχει, είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει να περπατάει, να βγαίνει στις φωτογραφίες, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν μου έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς. 

Όσο για τη Βίκυ Καγιά, η οποία έφυγε φέτος από το GNTM για να παρουσιάσει το Dancing with the Stars, ο Λάκης Γαβαλάς τη θεωρεί λανθασμένη κίνηση από πλευράς καναλιού, με τη δε κριτική επιτροπή δε θα πήγαινε ούτε κατασκήνωση, όπως δήλωσε.

«Έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Την έβαλαν σε ένα άλλο σόου που κάνει 5%, δηλαδή δεν καταλαβαίνω και αυτό το Star. Δεν ξέρω τι γίνεται. Το Dancing with the stars το βρίσκω λίγο σαχλούτσικο. Δηλαδή, αυτά τα αστεία τους, αυτό το στιλάκι, με αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν. Από την κριτική επιτροπή δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Ούτε σε κατασκήνωση δεν θα έκανα μαζί τους”.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA