Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην υπόθεση του πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές αναφέρθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάζοντας τα στοιχεία του δικαστικού ρεπορτάζ και ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον οποίο κάποιοι φωτογράφισαν με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση μέσω social media. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ερωτική εξομολόγηση και η νέα φωτογραφία τους αγκαλιά

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και λύγισε όταν πήρε το λόγο με αποτέλεσμα το Twitter να γεμίσει από υποστηρικτικά tweets.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας, αλλά δημοσιογράφος, ο οποίος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής σε εκπομπές, εργάζεται στην τηλεόραση από τα μέσα με τέλη της δεκαετίας του ‘90. Τέλος, η καταγγελία σε βάρος του έχει γίνει από άντρα και όχι από γυναίκα επιχειρηματία, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια του Απόστολου Λύτρα. 

Σε εκείνο το σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το λόγο για να κάνει το δικό του σχόλιο και είπε πως πολλοί ενοχοποίησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα εκείνος να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media. Διασπείρονται τέτοια πράγματα, σπιλώνονται υπολήψεις και εφόσον το ρεπορτάζ είναι καθοριστικό, είναι εγκληματικό απέναντι στον Δημήτρη και τον κάθε Δημήτρη να γίνονται τέτοια πράγματα για χάρη του ανταγωνισμού.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε και επειδή γίνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και ο καθένας γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο, αλλά δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συναισθηματικά φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να διευκρινίσει πως παρά την επίθεση που δέχτηκε μέσω των social media, το άγχος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν το κύρος της εκπομπής, αλλά και το να μη μάθει κάτι η γιαγιά του, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA