Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ημέρα των Χριστουγέννων είθισται να την περνάμε παρέα με την οικογένεια και τους συγγενείς γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Αφού, λοιπόν, καταφέρουμε να σηκωθούμε μετά το φαγητό και η όρεξη για να βγούμε έξω για ποτά αχνοφαίνεται σε πολύ μακρινή απόσταση, τι καλύτερο από το να αράξουμε σε έναν καναπέ, να φτιάξουμε κάτι ζεστό να πιούμε και να δούμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία στο Netflix;

Διαβάστε ακόμη: The Witcher: Γιατί όλοι μιλούν για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix

Και φτάνουμε τώρα στην κρίσιμη ερώτηση. Τι να δούμε; Παρακάτω μαζέψαμε δέκα εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες επιλογές στην πλατφόρμα του Netflix, έτσι ώστε να είστε οργανωμένοι και να μην ψάχνεστε την τελευταία στιγμή. 

Το Πολικό Εξπρές

Ένα μικρό αγόρι κάνει ένα μαγικό ταξίδι με το τρένο στον Βόρειο Πόλο την παραμονή των Χριστουγέννων κι ανακαλύπτει τα θαύματα της φιλίας και του πνεύματος των γιορτών.

The Holiday

Η μοντέζ από το Λος Άντζελες Αμάντα και η δημοσιογράφος από το Λονδίνο Άιρις προσπαθούν να ξεφύγουν από τα ερωτικά τους προβλήματα, αλλάζοντας σπίτια τα Χριστούγεννα.

Last Christmas

Παρόλο που εργάζεται ως ξωτικό, η Κέιτ δεν πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα πάντα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον Τομ που επαναφέρει την πίστη στη ζωή της.

Love Hard

Αφού βρίσκει το ταίρι της μέσω Internet, μια αρθρογράφος από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

Χριστούγεννα στην Πρίζα

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί ενός οπτικού επισκιάζονται από έναν νέο γείτονα, που θέλει να φτιάξει ένα υπερθέαμα τόσο φωτεινό, ώστε να φαίνεται από το διάστημα.

Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Ένας εγωιστής ταχυδρόμος κι ένας μοναχικός παιχνιδοποιός γίνονται αναπάντεχα φίλοι και χαρίζουν το πολυπόθητο χαμόγελο που απουσιάζει από μια ψυχρή, σκοτεινή μικρή πόλη.

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να ζουν απλά.

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Ο Γκριντς αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα από τη Χούβιλ, αλλά μια χειρονομία καλοσύνης από τη Σίντι Λου Χου και την οικογένειά της κάνουν την καρδιά του να λιώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA