Μενού
  • Α-
  • Α+

«Χριστούγεννα στο Mega» έκανε το βράδυ της Παραμονής ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος υποδέχτηκε τη Μαρινέλλα σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της με το Twitter να πλημμυρίζει από διθυραμβικά σχόλια για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη - Κατιάνα Μπαλανίκα: «Όταν παίξαμε στο θέατρο μας ένωσαν οι πολλές αντιξοότητες, δεν κάναμε πίσω»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη ήταν μεταξύ των αγαπημένων φίλων που μίλησαν για τη Μαρινέλλα με τη δεύτερη να τη χαρακτηρίζει «αδερφή» της. «Η Κάτια είναι η αδερφή μου. Είμαστε αδερφές» είπε χαρακτηριστικά η Μαρινέλλα.

Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Ρέμος ρώτησε πώς γνωρίστηκαν, η Μαρινέλλα εξήγησε ότι «γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήξερα τον άνδρα της τον Μάριο Πλωρίτη, έτσι γνωριστήκαμε, μετά γνώρισα την Κάτια».

Με τη σειρά της η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη «μεγάλη καρδιά» που έχει  και πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να φτάσει τόσο ψηλά:

«Είναι μία αιώνια μαθήτρια πρωτοπόρα, πάντα μπροστά, χωρίς σκληρή δουλειά τίποτα δεν γίνεται εύκολα. Γίνεται με απόλυτη συγκέντρωση και τρομερή εργατικότητα, ενέργεια απίστευτη και μία μεγάλη καρδιά και ένα μεγάλο μέγεθος».

Βέβαια, Μαρινέλλα και Κάτια Δανδουλάκη, εκτός από αδελφικές φίλες, έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2000 στην τηλεόραση στη σειρά της - τότε - ΕΤ1 «Και ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες».

https://www.instagram.com/p/CU22cHLoJwa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σειρά βασιζόταν στο ομότιτλο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη και μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που η Μαρινέλλα έπαιξε ως ηθοποιός στην τηλεόραση. Υποδυόταν τη Μαρίκα Σουέζ, μια θεατρίνα ενός περιοδεύοντος θιάσου που έδινε παραστάσεις σε εξαθλιωμένες πόλεις της επαρχίας τα χρόνια του Εμφυλίου. 

Εκτός, από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Μαρινέλλα είχε τραγουδήσει όλα τα τραγούδια του soundtrack της σειράς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA