Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor να ξεκινήσει η φετινή σεζόν στον Αγιο Δομίνικο. Διάσημοι, μαχητές και Γιώργος Λιανός είναι στις επάλξεις και το τηλεοπτικό κοινό θα δει απόψε (21:00, ΣΚΑΪ) την πρεμιέρα του ριάλιτι, η οποία αναμένεται να είναι εκρηκτική, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει από τα τρέιλερ της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Γκρέκου: «Καμία σχέση ο Βαλάντης με τον Τριαντάφυλλο - Στο Survivor εύχομαι να μην του σπάσει κάποιος τα νεύρα, γιατί…»

Στο πρώτο τρέιλερ του Survivor με... αγωνιστική δράση στον πιο δύσκολο στίβο μάχης που στήθηκε ποτέ, βλέπουμε ένα ομαδικό αγώνισμα, με τρεις τουλάχιστον παίκτες να συνεργάζονται σε κάθε δοκιμασία. Η ομάδα των μαχητών έχει ένα προβάδισμα καθώς οι περισσότεροι είναι φουλ γυμνασμένοι κι αθλητικά κορμιά, με το αγώνισμα να φαίνεται πως πηγαίνει στη δύναμη. Από το τρέιλερ, φαίνεται πως οι διάσημοι θα είναι αυτοί που θα γνωρίσουν την πρώτη ήττα. Αν επιβεβαιωθεί ή όχι, θα το μάθουμε σε λίγες ώρες... Συντονιστείτε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA