Μενού
  • Α-
  • Α+

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου έχουν γράψει τη δική τους τηλεοπτική ιστορία για σχεδόν 20 χρόνια, έχοντας παρουσιάσει ως δίδυμο με μεγάλη επιτυχία εκπομπές σε όλες τις ζώνες και ο αγαπημένος παρουσιαστής εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη πως πάντα αποφάσιζαν από κοινού για το τι θα κάνουν, όπως και για το τέλος της συνεργασίας τους.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Η υποστήριξη της Μελέτη και τα καρφιά της Τσιμτσιλή για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά

«Ήμασταν μαζί 20 χρόνια με τη Μαρία. Βγήκαμε το 1998 και σταματήσαμε το 2018. 20 χρόνια ασταμάτητα. Μας σκεφτόντουσαν πάντα μαζί, αλλά άνθρωποι της τηλεόρασης μας είχαν κάνει και κάποιες προτάσεις για χώρια. Στην κοινή μας τηλεοπτική ζωή ήμασταν κύριοι του εαυτού μας, εμείς αποφασίζαμε για το τι θα κάνουμε. Μπορεί να έρχονταν προτάσεις "έλα να κάνεις μόνος σου", αλλά αποφασίζαμε εμείς. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε αυτό να τελειώσει  και το πήραμε απόφαση. Το ότι δεν είμαστε μαζί πλέον είναι μια κοινή μας απόφαση», εξήγησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη (28/12).

Στο παρελθόν όταν το δίδυμο Σεργουλόπουλος - Μπακοδήμου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή Σαν στο σπίτι σας στο Mega, είχε βρεθεί απέναντι από τη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη την περίοδο που εκείνη παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1, αποσπώντας σταθερά την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης και με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. το Σαν στο Σπίτι σας ήταν από τις λίγες εκπομπές που είχαν καταφέρει να σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και να αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. 

Με αφορμή, λοιπόν, την τηλεοπτική τους συνάντηση στην «Ελένη» ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε σε εκείνη την περίοδο που ήταν «ανταγωνιστές» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ αυτό που έλεγα είναι ότι δεν υποτιμάς ποτέ τον "απέναντι". Νέος ή παλιός, τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση τον γνωρίζουμε σαν κάτι που πρέπει να το έχεις. Πρέπει να τον σέβεσαι τον απέναντι. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όσο επιτυχία και να κάναμε στο πρωινό του MEGA, ποτέ δεν περάσαμε στα νούμερα την Ελένη. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να ξέρει ο κόσμος. Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα, απλά κάναμε τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή. Το να είσαι πρώτος στα νούμερα δεν σημαίνει ότι σε κάνει λιγότερο σημαντικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA