Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθανασία Τσουμελέκα είχε τη μαύρη μέτρα και έπρεπε να επιλέξει σε ποιον παίκτη της Φάρμας θα τη δώσει. Τελικά επέλεξε τη Σάσα Μπάστα.

«Γιατί στεναχωριέσαι τώρα;» ρώτησε η Σάσα Μπάστα την Αθανασία Τσουμελέκα. «Γιατί, δεν περίμενα ότι θα την έδινα ποτέ σε σένα. Σε είδα ότι ήσουν πολύ μαχήτρια με το ξύλο. Σε είδα ότι έπεσε η πίεση σου και δεν τα παρατούσες με τίποτα. Σε είδα ότι όταν πεινάς έχεις θέματα. Ψηφίζω ως αρχηγός, όχι ως παίκτης» είπε η Αθανασία Τσουμελέκα και δικαιολόγησε την απόφαση της να θέσει την Σάσα Μπάστα ως την πρώτη μονομάχο. Από την πλευρά της η Σάσα Μπάστα προσπάθησε να ηρεμήσει την συμπαίκτρια της τονίζοντας της πως είναι απλά ένα παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, ακολούθησε  διαδικασία της ψηφοφορίας των παικτών για την ανάδειξη του δευτέρου Μονομάχου. Η Χριστιάννα, απέσπασε 7 ψήφους, τους περισσότερους που έχει πάρει κάποιος παίκτης μέχρι στιγμής και θα αγωνιστεί με τη Σάσα Μπάστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA