Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κάρι», «Σάρλοτ» και «Μιράντα» επέστρεψαν μέσα από το reboot του Sex and the City και οι τρεις - η «Σαμάνθα» Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να συμμετέχει - πρωταγωνίστριες Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον μίλησαν για το «And Just Like That»,το οποίο προβάλλεται από το HBO Max χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή τους.

Διαβάστε ακόμη: Κρις Νοθ: Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City παίρνουν θέση και στηρίζουν τα θύματα

«Επιστρέψαμε γιατί το θέλαμε. Κανείς δεν μας έσυρε πίσω με το ζόρι. Αυτή ήταν μια δύσκολη επιλογή, το να είμαστε εδώ και να πούμε αυτήν την ιστορία με αυτόν τον τρόπο και να προσκαλέσουμε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η ίδια δεν έκρυψε πως δεν το πίστευε ότι η σειρά θα γινόταν τελικά πραγματικότητα: «Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε», είπε η τηλεοπτική «Κάρι» χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Με τη σειρά της η Κριστίν Ντέιβις εξήγησε ότι σχεδόν της έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια όταν της ανακοίνωσε ο παραγωγός της σειράς την ιδέα του για το reboot, ενώ η Σίνθια Νίξον δεν έκρυψε πως «φυσικά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι και φοβισμένοι», αλλά σχεδόν αμέσως ένιωσαν πάλι οικεία.

Μάλιστα, η Νίξον έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο αποκαλύπτοντας πως αν και φοβήθηκε αρχικά να το κάνει, τελικά το τόλμησε «και ήταν πραγματικά εκπληκτικό», συμπληρώνοντας πως ο «κόσμος δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA