Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (26/12) και ήδη Μαχητές και Διάσημοι έχουν προλάβει να αγωνιστούν στους στίβους μάχης, να βγάλουν υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση, αλλά και να τσακωθούν στις παραλίες τους. Παρόλα αυτά, τα νούμερα που σημειώνει καθημερινά το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι αυτά που θα περίμενε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή σε Βαλάντη - «Ο Στρακαστρούκας με γουστάρει»

Εδώ και μήνες έχει γίνει ντόρος για τα ονόματα και τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της φετινής σεζόν του Survivor. Αυτοί που τελικά επελέγησαν, όμως, φαίνεται πως δεν «τρέλαναν» το τηλεοπτικό κοινό, με τα ποσοστά τηλεθέασης να πέφτουν μετά το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή στην πρεμιέρα του, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε ένα 27.6% στο γενικό σύνολο και ένα 29.3% στο δυναμικό.

Αξιοπρεπή νούμερα, αλλά από την άλλη μικρότερα σε σχέση με το ξεκίνημα της περσινής σεζόν. Τη Δευτέρα (27/12) το Survivor έπεσε στο 24.1% στις δύο κατηγορίες, μένοντας πίσω από Σασμό και από τη Γη της Ελιάς, ενώ την Τρίτη (28/12) η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο ήταν στο 22.6% και στο δυναμικό στο 21.7%, τερματίζοντας ξανά πίσω από τις δύο σειρές του Alpha και του MEGA αντίστοιχα. 

Όπως βλέπουμε δηλαδή, χάνει καθημερινά 2-3 μονάδες τηλεθέασης, με τον κόσμο να μην είναι ακόμη «ψημένος» με το Survivor. Από την άλλη, ίσως ακόμη είναι νωρίς και στη συνέχεια, όταν θα δούμε κι άλλους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι, να δούμε μια αύξηση στα ποσοστά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA