Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Just The Two Of Us πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών στο live του Σαββάτου (1/1). Αν και στην αρχή δημιουργήθηκε συζήτηση για το ποιος θα πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε πως ο Νίκος Αλιάγας, θα είναι ο αντικαταστάτης της. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: «Αισθανόμουν ότι πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική στον κορονοϊό»

Στον τελικό του «J2US», λοιόν, ως special guest θα εμφανιστεί ο Νίκος Αλιάγας, σε ρόλο κριτή. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής για να αξιολογήσει τις εμφανίσεις των φιναλίστ.

Παράλληλα, θα τον δούμε και σε επιπλέον ρόλο έκπληξη. Οι «ΜΕΛΙSSES», το #1 συγκρότημα και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας θα βρεθούν στη λαμπερή σκηνή του «Just the 2 of Us». Το συγκρότημα που έχει ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας, με τα 320.000.000 views στο YouTube, τα 70.000.000 streams στο Spotify ,τα 25 βραβεία, τις δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες και τις 1300 συναυλίες , θα πραγματοποιήσει μία μοναδική και σπάνια εμφάνιση παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και με μοναδικές και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN. Οι τρεις φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους.

Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance. Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «J2US», ανανεώνει το τελευταίο του ραντεβού του για το Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA