Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τελικός του J2US την Πρωτοχρονιά θα είναι λίγο διαφορετικός από αυτό που περίμεναν όλοι λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Ετσι, μετά τη Δέσποινα Βανδή, η οποία διαγνώστηκε θετική στον ιό και θα αντικατασταθεί από τον Νίκο Αλιάγα και τον Χάρη Βαρθακούρη, νοσεί τώρα και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Διαβάστε ακόμη: J2US: Έκπληξη στον τελικό από Νίκο Κοκλώνη - Ο Νίκος Αλιάγας θα αντικαταστήσει τη Δέσποινα Βανδή

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα ευτυχώς, οπότε όλα καλά! Το δημοσιοποιώ πρωτίστως για να ενημερωθούν και να προστατευθούν τα άτομα όπου έχω συναναστραφεί τελευταία. Εύχομαι περαστικά σε όλους όσοι νοσούν και να το περάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο ελαφριά… Τέλος αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα με δείτε στον τελικό του J2US το Σάββατο! Καλή χρόνια να έχουμε, υγεία και μόνο υγεία.!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYHl0-BtjAB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμά της μέσω Instagram για τον κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα απουσιάσει από τον τελικό του J2US. Η Δέσποινα Βανδή με ανάρτησή της στο Instagram γνωστοποίησε ότι νοσεί και έχει ήπια συμπτώματα. «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο, Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και έκανα ξανά ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική! Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη! Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!” έγραψε η Δέσποινα Βανδή. 

https://www.instagram.com/p/CYG4F_Cs20w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA