Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάποτε η ελληνική τηλεόραση ήταν γεμάτη με ψυχαγωγικές εκπομπές και λαμπερά σόου. Ειδικά δε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα κανάλια οργάνωναν τεράστιες παραγωγές, προκειμένου να υποδεχθούν το νέο έτος με τραγούδι, χορό, αλλά και εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα πριν από ακριβώς 20 χρόνια με το «Κατάλληλο για όλους» της Άννας Δρούζα στον Alpha, όπου είχαμε δει την Αγγελική Νικολούλη, σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Αυτή είναι η καλύτερη πρεμιέρα ελληνικής σειράς στη φετινή σεζόν

Βλέπετε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» έχει μία μεγάλη αδυναμία. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έτσι, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2001 φόρεσε τη στολή ναύτη και την είδαμε να τραγουδά και να χορεύει στη σκηνή το περίφημο «Τράβα Μπρος», κλέβοντας τις εντυπώσεις και εκτοξεύοντας τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Την ίδια βραδιά, μάλιστα, η Νικολούλη ερμήνευσε και τον «Γλάρο» εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές της ικανότητες

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη φορά που είδαμε την Αγγελική Νικολούλη σε ρόλο Αλίκης. Μερικά χρόνια πίσω και στην εκπομπή «ΜΠΡΑΒΟ» της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA τραγούδησε τον «καροτσέρη» πάνω σε μια άμαξα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρεπορτόριό της και η Ρένα Βλαχοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.