Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη μετάλλαξη Ομικρον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει στη ζωή των πολιτών και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι το ποιος... δεν κόλλησε! Ετσι, ο ρεπόρτερ της εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», Λάζος Μαντικός, βγήκε θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα για δεύτερη φορά! 

Διαβάστε ακόμη: J2US: Ετοιμος για τον τελικό ο Νίκος Κοκλώνης - Ανέβασε στα social media το τεστ κορονοϊού

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εμπεiρία που βιώνει ξανά από την πρώτη μέρα του 2022, θέλοντας κυρίως να ενημερώσει και να προστατεύσει αυτούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, όπως τόνισε τα συμπτώματά του δεν είναι και τα πιο... ήπια, ενώ ευτυχώς το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ ήρθε πριν το ρεβεγιόν όπου κανόνιζε την έξοδό του. 

«Έρχεται το αποτέλεσμα από το PCR αρνητικό! Με τη γυναίκα μου λέμε τι να κάνουμε; Ευτυχώς μείναμε σπίτι και το περάσαμε μόνοι μας. Αλλάξαμε χρόνο πολύ μοναχικά, όμως πράξαμε σωστά! Θέλει μεγάλη προσοχή. Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα αποφύγετε τις επισκέψεις σε σπίτια. Πέρασα την πιο μοναχική πρωτοχρονιά, αλλά πραγματικά άξιζε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA